Glutenfrie Pølsehorn

Forsiden Sunde Opskrifter Sunde Snacks og Mellemmåltider Glutenfrie Pølsehorn

     3
Billede af glutenfrie pølsehorn på et bord

Få opskriften på sunde og lækre glutenfrie pølsehorn, som er perfekte til madpakken, fødselsdage eller udflugter – og et godt alternativ til glutenfri boller og glutenfri rugbrød. Disse pølsehorn er også gode til blot at have i køleskabet, hvis sulten skulle melde sig.

Ingredienser til 12 glutenfri pølsebrød (dejen)

½ liter vand ca. 40 grader
15 g loppefrøskaller
1 tsk. uraffineret salt
125 g majsmel eller polenta
125 g rismel
75 g quinoamel
25 g kikærtemel
1 spsk. græskarkerner
1 spsk. hørfrø
1 spsk. solsikkekerner
1 spsk. sesamfrø

Fremgangsmåde

Vand og loppefrøskaller røres sammen og trækker 15 min. Piskes derefter i 2 min. med håndpisker. De øvrige ingredienser tilsættes, og dejen røres godt igennem, til konsistensen er som en fast grød.

Derefter skal du bruge følgende:

4 økologiske, glutenfri pølser
Ketchup eller tomatpure
Sorte sesamfrø

Sådan bager du dine glutenfri pølsehorn

Tag lidt dej, cirka 75 g, og bred det ud på et stykke bagepapir, penslet med olivenolie. Smør hjemmelavet, økologisk ketchup eller tomatpuré på dejstykket og læg cirka 1/3 stykke pølse ovenpå.

Rul pølsen ind i dejen og placer brødene med sammenføjningen nedad på bagepladen. Pensl med olivenolie eller æg og drys med sorte sesamfrø.

Bages i 25 min. ved 180 grader i almindelig ovn og ved 170 grader i varmluftsovn.

Var du tilfreds med denne opskrift på mine glutenfri pølsehorn? Så må du rigtig gerne klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.