Sund, glutenfri konfekt – Mynteguf

9 dec, 2021 | Sunde Opskrifter, Sunde Snacks og Mellemmåltider

Sund glutenfri konfekt, Mynteguf, der bare smager. Det kan godt betale sig selv at lave lækker konfekt af gode, økologiske glutenfri råvarer.

Det behøver ikke tage lang tid selv at lave sund konfekt og mynteguf. Denne opskrift er let at lave, smager fantastisk og kan opbevares i en kagedåse i køleskabet.

Ingredienser til glutenfri konfekt

200 g økologiske dadler
100 g økologiske mandler
40 g jomfrukokosolie
45 g økologisk kokosmel + samme mængde til drys
30 g kakao
Vanilepulver og citronsaft
10 dråber pebermynteolie eller mere efter smag og behag
Lidt vand eller økologisk æblesaft til at samle massen med

Fremgangsmåde

Kør det hele i en food processor indtil massen er lind og sammenhængende. Dejen trilles til kugler eller stænger, rulles i kokosmel og står i køleskab nogle timer før servering. Opbevares på køl.

Var du tilfreds med denne opskrift? Så er du meget velkommen til at klikke “synes godt om” herunder. Du kan se mere lækker glutenfri slik her. Du er også velkommen til at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtage nyt om mad og sundhed samt spændendeopskrifter hver måned.

Anette

Sund mad er min hjertesag, og jeg er af den dybe overbevisning, at sund mad har afgørende betydning for både vores livskvalitet og velvære. I mere end 23 år har jeg derfor skrevet om mad og sundhed i bøger og her på MadforLivet.com. God fornøjelse!

Mere på Madforlivet

Sund marmelade

Sund marmelade

Sund hindbær- eller jordbærmarmelade, sødet med abrikoser og dadler i stedet for sukker. Let og delikat. Ingredienser til 1 portion 3 dl hindbær eller jordbær, friske eller optøede 1 dl tørrede abrikoser og dadler (udblødte) Saften af en ½ citron 1 tsk vanillepulver...

Gazpacho med jordbær

Gazpacho med jordbær

Denne opskrift på jordbær gazpacho med chili er frisk og delikat og velegnet til sol og sommer og varme dage. Opskriften stammer fra Anette Hoeg Nielsens bog Det grønne Årstidskøkken. Ingredienser til 4 personer 40 g cashewnødder 75 g løg (renset vægt) 1 sød rød...

Sommer på terrassen

Sommer på terrassen

Denne skønne e-bog, fyldt med nye opskrifter og sunde råd, kan du downloade helt gratis. Det er min sommergave til dig. Holder du af en drink på terrassen før eller efter middagen, så finder du også et par skønne opskrifter i bogen på cocktails og mocktails - altså...

Gratis e-bog! Tilmeld Madforlivet nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og modtag min e-bog "Sommer på terrassen".

Du er blevet tilmeldt!