Opskrift på Bone Broth – den bedste collagenrige suppe

Forsiden Sunde Opskrifter Sunde supper Opskrift på Bone Broth – den bedste collagenrige suppe

     5
Opskrift paa Bone Broth - den bedste collagenrige suppe

Bone Broth er velsmagende, kraftfuld og næringsrig suppe, der er fyldt med opbyggende collagen og afgiftende glycin. Personligt har jeg altid Bone Broth i fryseren. Prøv den…

Bone Broth er en kraftfuld og næringsrig suppe, der er fyldt med opbyggende collagen og afgiftende glycin. Bone Broth kan tilberedes til en uge ad gangen og opbevares i køleskabet eller fryses ned, eksempelvis i isterningebakker, efter tilberedning.

Ingredienser til 1 person i en uge

1 økologisk kylling
2 spsk. æblecidereddike
1 porre
2 rødløg
3 gulerødder
Krydderurter som persille, timian,
løvstikke og laurbærblade
Vand

Fremgangsmåde

Læg kyllingen i en gryde og tilsæt æblecidereddike, rengjorte grønsager og krydderurter. Hæld vand over, så det lige dækker. Kog kyllingen ved svag varme i 24 timer. Du kan efter en times kogning pille kødet af kyllingen, så har du til en lækker kyllingesalat eller anden lækker aftensmad. Kog videre i 23 timer ved svag varme, og skum jævnligt suppen af. Når Bone Broth’en er færdig, så sies suppen fra. Opbevar eventuelt suppen i rengjorte glas i køleskabet og spis en portion af suppen dagligt.

Du kan også fryse Bone Broth ned i isterningeforme og opbevare i fryseren, så har du altid lidt sund Bone Broth som du kan tilsætte supper eller saucer.

Bone Broth er en traditionel broth, usædvanlig rig på protein, collagen og en fantastisk god kilde til mineraler. I Bone Broth finder du næringsstoffer fra blandt andet kyllingens knogler, der optages i brothen, fordi den koger så længe. Et af de særligt vitale næringsstoffer kaldes glycin, og glycin kan understøtte kroppens afgiftningsprocesser. Glycin indgår også i dannelsen af hæmoglobin, galdesalte og enzymer. Bone Broth styrker immunforsvar og fordøjelse.

BOX Bone Broth er en kraftfuld og suveræn suppe, som tilfører en masse gavnlige næringsstoffer, blandt andet collagen og samtidig understøtter suppen kroppens afgiftningsprocesser. Du kan med fordel lave en portion Bone Broth, så du har til mange dage.

Her kan du læse mere om Collagen typer samt Collagens virkning

Var du tilfreds med denne opskrift på Bone broth? Så må du rigtig gerne klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.