AeroPress – Genial gave til kaffeelskere

Forsiden Inspiration og Oplevelser AeroPress - en genial gave til kaffeelskeren

     2
aeropress

AeroPress – en genial gave til kaffeelskere. AeroPress er en lille smart kaffebrygger, som brygger en fænomonal god kop kaffe. Min AeroPress følger mig overalt i verden på mine rejser, så jeg til hver en tid kan brygge mig en god kop kaffe. Den er nem at have med, let at håndtere og hurtig at gøre ren, og den er en genial gave til kaffeelskere.

AeroPress er lille og kompakt, let at betjene og have med sig, og teknikken bevirker, at den brygger en fantastisk god kop kaffe. Det er ganske enkelt godt fundet på, for AeroPress fylder ikke ret meget i forhold til de store og ofte omfangsrige espressomaskiner. Du sætter et lille filter i, tilsætter bønner og vand, lader det trække i et par minutter, og så er filterkaffen klar. Du kan tilpasse kaffen din smag og tilsætte så meget vand du ønsker, afhængig af om du er til espresso eller almindelig kaffe.

 

Du kan købe Aero Press kaffemaskinen til cirka kr. 200,- eksempelvis hos Kaffemekka eller hos Amazon i England.

Til trods for den lave pris kan AeroPressen faktisk konkurrere med de helt dyre espresso maskiner, når det gælder kvalitet og smag af den kaffe, den brygger. Den er suveræn, og adskillige baristaer har vundet konkurrencer med AeroPress. Du kan på dette Youtube klip se, hvordan du let brygger en super kop kaffe med AeroPress:

Ønsker du en flat white, en cappucino eller en cafe latte, så tilsætter du varm mælk til kaffen. Jeg har en Nespresso mælkepisker, der også varmer mælken op. Ønsker du en espresso, så serverer du kaffen, som den er, alternativt tilsætter du varmt vand, indtil du har den almindelige kop sorte kaffe, som du ønsker.

Læs også her om kaffe er sundt HER
Du kan læse mere om kaffe HER
Du kan læse om, hvorfor du ikke skal indtage kaffe og vitaminpiller samtidigt HER
Du kan læse om hvorfor filterkaffe er bedst HER
Du kan finde opskriften på den skønneste kaffe-kokos-is HER

Var du tilfreds med denne artikel? Så er du velkommen til at klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.