Pocherede æg og smarte ægge pods

Forsiden Inspiration og Oplevelser Pocherede aeg og smarte aegge pods. Jeg har altid haft en forkaerlighed for pocherede aeg til morgenmad. Lige siden jeg i min ungdom opholdt mig i England

     2
pocherede aeg og smarte aegge pods

Pocherede æg og smarte ægge pods. Jeg har altid haft en forkærlighed for pocherede æg til morgenmad. Lige siden jeg i min ungdom opholdt mig i England har min favorit morgenmad været Eggs Benedict, der er en kombination af pocherede æg, laks og spinat. Det er en herlig spise. Faktisk hører der Hollandaise sauce til, men det smager også rigtig godt uden, hvilket jeg foretrækker.

Jeg synes bare ikke, at det har været let at lave pocherede æg, som er pæne og sammenhængende. Min ældste søn, der bor i London, forærede mig for nylig disse sjove ægge pods til at  pochere i. De er virkelig godt og har siden været flittigt anvendt og fremstiller de smukkeste pocherede æg i et snuptag. Jeg ved godt, at det er nørdet, men de er da sjove og så er de ikke dyre at købe på Amazon i England.

Du kan finde opskriften på Avocadomorgenmad med pocherede æg HER
Du kan finde opskriften på Eggs Benedict HER
Du kan finde opskriften på spinatpandekager HER
Du kan læse mere om æg som en supersund fødevare HER
Du kan læse mere om pochering af æg HER

Var du tilfreds med denne artikel? Klik meget gerne “Synes godt om” nedenfor. Husk også at tilmelde dig mit månedlige nyhedsbrev med masser af opskrifter og inspiration til en sund livsstil. Det er helt gratis.