Spiser du også vitaminpiller?

Forsiden Sund inspiration Spiser du ogsaa vitaminpiller hver dag? Saa kan det betale sig at vaere opmaerksom paa kvaliteten og optageligheden. Laes mere her...

     5
Spiser du ogsaa vitaminpiller?

Spiser du også vitaminpiller hver dag? Måske i form af en multivitamin mineralpille? Så kan det betale sig at se nærmere på de mange nye produkter, der er kommet på markedet. Flere af disse indeholder nemlig organiske mineraler, der i kombination med naturlige næringsstoffer, øger kvaliteten.

Markedet for vitaminer og mineraler er broget, men der sker for øjeblikket lidt af en revolution på kosttilskudsmarkedet. Mere traditionelle produkter ses idag vige pladsen for nye produkter, ofte af højere kvalitet og optagelighed. At vælge de rigtige vitaminer og mineraler er individuelt, og afhænger af din indre biokemi.

Generelt er det min oplevelse, at når vi skal vælge vitamin- og mineralprodukter, så skal vi se primært på former og optagelighed. Jeg foretrækker food state former, fordi de er bundet op på næringsstoffer, der øger optageligheden.

På billedet ser du de tre multivitaminmineralprodukter, der er at finde i min køkkenskuffe:

  • Lige nu tager jeg Nature’s Own CoQ10 multi, der er food state og den eneste multi på markedet med CoQ10. Den er jeg glad for og har taget den i en årrække
  • I perioder veksler jeg, og tager Terra Novas gode multier, der er baseret på næringsrige grønsager og bær. De er også gode.
  • Jeg selv og travle sønner tager i perioder de mere potente Life Extension multi all in one. De er også af høj kvalitet.

Du kan læse mere om betydningen af vitaminer og mineraler HER 
Du kan læse mere om food state vitaminer og mineraler HER
Du kan læse mere om Nature’s Own HER
Du kan læse mere om Terra Nova HER

Var du tilfreds med denne artikel om Spiser du også vitaminpiller? så er du velkommen til at klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nyt om sundhed og spændende opskrifter hver måned.