Gode råd mod tømmermænd

Forsiden Viden og Forskning Gode råd mod tømmermænd

     2
gode råd mod tømmermænd

Her er mine fem bedste råd mod tømmermænd;

1. Drik vand! Masser af rent vand er et af de mest effektive råd mod tømmermænd. Alkohol dræner kroppen for væske, og derfor er det nødvendigt at genopbygge kroppens vandreserver for at undgå tømmermænd. Det fortynder også alkoholen, og hjælper leveren til udskillelse. Et godt råd er at drikke et stort glas vand for hvert glas alkohol samt at drikke et par glas vand før du går i seng. Det forebygger tømmermænd og reducerer helt naturligt alkoholindtaget.

2. Lav et stort glas friskpresset grønsagssaft tilsat appelsiner og æbler. Det indeholder masser af vitaminer og mineraler, som kroppen kan bruge til hurtigere at genvinde balancen, ligesom fruktosen giver mere energi.

3. Ingefær og honning er effektive midler i kampen mod tømmermænd. Lav en god ingefærte af friske ingefærskiver tilsat citron og kogende vand. Tilsæt almindelig honning eller Manuka honning. Det hjælper rigtig godt og genetablerer væske- og blodsukkerbalancen.

4. Bananer indeholder store mængder kalium, hvilket kroppen har behov for, når tømmermændene banker på. Alkohol medvirker nemlig til ekstra udskillelse af kalium, så en smoothie med bananer og bær kan være en rigtig god kur mod tømmermænd. Tilsæt lidt god hørfrøolie eller Udo’s Choice til smoothien, så giver du samtidig kroppen lidt sundt fedt, som kan hjælpe til større velvære.

5. Gå en lang tur. Frisk luft og bevægelse hjælper kroppen til hurtigere restitution.

Og så er der ellers bare at give det lidt tid, så hjælper din fantastiske krop dig tilbage i topform efter en forhåbentlig hyggelig og underholdende aften! :)

Læs også:
Gode råd mod migræne
Hvorfor vand er så vigtigt?
Ingefær – Gode Tips Og Opskrifter Med Ingefær
Manuka honning – Sund honning med aktibakteriel effekt
Opskrift på Sund Smoothie (Power Smoothie)