Nu kan du selv rense dit drikkevand for PFAS og pesticider

Forsiden Viden og Forskning Nu kan du selv rense dit drikkevand for PFAS og pesticider

     5
Nu kan du selv rense dit drikkevand for PFAS og pesticider

Nu kan du selv rense dit drikkevand for PFAS og pesticider!

Den danske regering oplyser, at de arbejder på et generelt forbud i EU af de giftige flourstoffer, som også kaldes PFAS. Dels har et sådant forbud lange udsigter, dels er det jo som at forsøge at slukke en skovbrand med en vandpistol. Forbruget af PFAS har været stærkt stigende i Danmark i de seneste år, og miljøministeren udtaler, at der kan være fluorstoffer af essentiel betydning for vores samfund, som ikke skal forbydes. Ja, beklager, men jeg tænker mit???.

En af de største kilder til eksponering fra PFAS og PFOS her i Danmark er vores drikkevand. Vi drikker, i modsætning til i mange andre lande, vores grundvand, og grundvandet i Danmark er mange steder forurenet af både pesticider og PFAS-stoffer. Rigtig mange er foruroligede over denne forurening og ønsker derfor helt naturligt at vide, hvordan de effektivt kan sikre sig selv og deres familier rent drikkevand?

Helt nye undersøgelser, foretaget på det anerkendte laboratorium Eurofins, viser, at den enkelte familie kan rense deres drikkevand fuldstændigt for PFAS og pesticider. Det kan lade sig gøre via en kombination af et keramisk filter samt en vandrensemaskine eller via en vandrensemaskine med dobbelt filtre. Det renser drikkevandet effektivt for PFAS og pesticider – faktisk 100%.

Vandprøverne er indsamlet på Fanø, hvor PFOS og PFAS niveauerne i drikkevandet ligger på cirka 4na/l. Det er det dobbelte af den i Danmark fastsatte grænseværdi på 2 ng/l. Resultaterne af disse vandanalyser er solide og har ganske overbevisende vist, at drikkevandet blev renset fuldstændigt til et niveau på: 0,000ng/l. Maskinerne kan let installeres hjemme i køkkenet eller bryggerset, hvor de kobles til vandhanen.

Det er Sundt-vand.com, der her i Danmark står bag disse maskiner og nye laboratorieundersøgelser. De har løbende foretaget undersøgelser af deres forskellige rensefiltre og maskiners effektivitet i forhold til drikkevandet. Disse analyser er de første på PFAS og PFOS, og disse helt nye målinger dokumenterer, at du derhjemme let og effektivt kan fjerne de ikke-nedbrydelige og sundhedsskadelige PFAS-stoffer + uønskede pesticider fra dit drikkevand.

Her kan du læse mere om Sundt-vand.com

Her kan du læse artiklen Lad os gøre vand til et tema i valgkampen
Her kan du læse artiklen Forbyd fluorstoffer Nu
Her kan du læse artiklen Så rens da det vand

Var du tilfreds med denne artikel Nu kan du selv rense dit vand for PFAS og PFOS? Så må du rigtig gerne klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.