ForsidenViden og ForskningSygdom søges?

Sygdom søges?

Viden og Forskning

     4

Muligvis har du set tv udsendelsen “Sygdom søges”. En efter min mening virkelig en god udsendelse, der med stor autoritet afdækkede vores alt, alt for høje medicinindtag her i Danmark.

Vi medicineres forebyggende eller i stor stil ved for højt blodtryk eller kolesterol, ofte i troen på, at det kan forbedre eller forlænge vores liv. Hvad vi ikke får oplyst er, at den livsforlængende effekt ved indtag af medicinen er minimal, om nogen, og at medicinen i langt de fleste tilfælde ikke virker men derimod giver en masse bivirkninger. Vi må og skal derfor i højere grad være kritiske og påtage os et større ansvar for sundhed og trivsel. Herunder kan du finde velunderbyggede råd til naturlige tiltag.

Du læse, hvordan du bringer dit blodtryk i balance HER
Du kan læse, hvordan du naturligt bringer dine kolesterolniveauer i balance HER
Du kan læse om danskernes sundhed og den medicinske glidebane HER
Du kan læse, hvordan du bringer dit blodsukker i balance HER
Du kan se 1. afsnit af programmet HER

Var du tilfreds med denne artikel? Så må du rigtig gerne klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.

Gratis e-kursus til dig

Blodsukkerkuren er et helt nyt kursus fra Madforlivet, der sendes til din email.

Kurset består af syv inspirerende moduler, der kan hjælpe dig til stabile blodsukkerniveauer, effektivt vægttab, mere energi samt indre sundhed og balance. De syv moduler sendes direkte til din email over 3 uger. Indtast din email og start dit gratis kursus i dag: