Spis dig fra Diabetes

19 jun, 2015 | Bog-omtaler, Bøger og Kurser

Type II diabetes, gammelmandssukkersyge, eller hvad vi nu vælger at kalde denne lidelse, er den hastigst voksende sygdom i den vestlige verden. I bogen Spis dig fra Diabetes kan du få den seneste nye forskning om naturlige veje til stabile blodsukker- og insulinniveauer, for i dag er det ikke kun ældre mænd, der har levet et liv i vellevned, der rammes af type II diabetes (sådan stod de i de gamle lærebøger), i dag får også helt små børn diagnosen.

Bjarne Stigsby er læge og gynækolog og har tidligere skrevet bogen “Spis dig Rask”, der efter min mening er en af de bedste bøger om insulin- og blodsukkerproblematikker, der er skrevet. Han er sammen med Maria Falck Stigsby forfatter til denne nye bog “Spis dig fra Diabetes”. Og den er GOD. Få kan som Bjarne Stigsby forklare komplicerede biokemiske mekanismer, så de står klart på nethinden, og så får forklaringerne ovenikøbet følge af enkle og naturlige råd til selvhjælp.

Vi danskere er ikke forvænt med at modtage konkrete, veldokumenterede og naturlige råd til afhjælpning af sygdomme, og derfor skal vi tage imod bogen Spis dig fra Diabetes med kyshånd. Det er en af de vigtigste bøger, der er udgivet i Danmark i nyere tid, og uanset, alder, konstitution eller forudsætninger, så er dette en bog, der bør læses og have en fast plads på boghylden. For din egen og din families skyld. For høje insulinniveauer er idag en veritabel bombe under sundhed og indre balancer og spiller en rolle i udviklingen af en lang række symptomer, herunder øget inflammation, men også insulinresistens og diabetes. Heldigvis kan høje insulinniveauer, inflammation, type II diabetes og forstadierne hertil afhjælpes ved en intelligent og målrettet indsats. Her er KISS kost et væsentligt redskab (Klinisk InSulin Sænkende kost).

Bjarne Stigsby og hans medforfatter anbefaler således KISS-kost, der har en blodsukkerstabiliserende og insulinsænkende effekt, noget som rigtig mange af os, kunne have stor sundhedsmæssig gavn af. Blodsukker og insulin ligger nemlig som noget helt centralt og afgørende under stort set alle kropslige balancer. Lave insulinniveauer er derfor en af de bedste sundhedsinvesteringer du kan gøre.Spis dig fra Diabetes hjælper dig med såvel gode forklaringsmodeller som praktiske og letudførlige råd.

Du kan læse mere om Type 2 diabetes – spis dig fra type 2 diabetes HER
Du kan deltage i Madforlivets Blodsukkerkur GRATIS e-kursus på 7 moduler HER
Bogen Spis dig fra Diabetes kan varmt anbefales og kan købes HER
Du kan læse artiklen Sæt fokus på insulin af læge Bjarne Stigsby HER
Du kan læse mere om KISS kost HER
Du kan læse min omtale af Spis dig Rask HER

Kunne du lide denne omtale, så er du velkommen til at klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis månedlige nyhedsbrev med nyt om mad og sundhed.

Anette

Sund mad er min hjertesag, og jeg er af den dybe overbevisning, at sund mad har afgørende betydning for både vores livskvalitet og velvære. I mere end 23 år har jeg derfor skrevet om mad og sundhed i bøger og her på MadforLivet.com. God fornøjelse!

Mere på Madforlivet

Madplan 2.0 – Sund, slank og vital på 3 uger

Madplan 2.0 – Sund, slank og vital på 3 uger

MADPLAN 2.0 - sund, slank og vital på 3 uger er en helt ny e-bog, der tilbyder dig viden, redskaber og indbydende opskrifter på sund og vitaliserende mad. Sammen med daglig bevægelse kan bogens råd og opskrifter hjælpe dig til et sundere, slankere og mere vitalt liv....

Boost dit immunforsvar på 3 dage – NY e-bog

Boost dit immunforsvar på 3 dage – NY e-bog

Få viden og redskaber til, hvordan du kan booste og styrke dit immunforsvar på kun 72 timer. Det er enkelt og velunderbygget, at tre dage på flydende mad kan starte dannelsen af nye immunforsvarsceller i tarmen, sænke inflammationsgraden i kroppens væv og hjælpe...

Hygge Godt — Fredagsslik med god samvittighed

Hygge Godt — Fredagsslik med god samvittighed

Har du også lyst til at få ny inspiration til hygge godt uden en masse tilsat sukker, så kan du hente god viden og inspiration i min nye e-bog, Hygge godt – fredagsslik med god samvittighed. Opskrifterne er enkle, de smager godt, og de frembringes enten helt uden...

Gratis e-bog! Tilmeld Madforlivet nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og modtag min e-bog "Antiinflammatorisk madplan" (Værdi 99kr).

Du er blevet tilmeldt!