Havtorn – ny bog af Kim Gravenhorst

Forsiden Bøger og Kurser Bog-omtaler Havtorn – ny bog af Kim Gravenhorst

     3

Der er udkommet en ny, smuk bog om Havtorn. Det vil sige, at bogen er en opsamling af det bedste fra bogen Havtorn – nordens citron og bogen Havtorn – desserter, kager og søde sager. Den nye bog, der netop er udkommet på Muusmann’s forlag, er desuden krydret med ti helt nye opskrifter og det hele er forfattet af Kim Gravenhorst, der er en top kompetent og fantasifuld kok. Opskrifterne er fantastiske, og der er nye og spændende smagssammensætninger. Man mærker forfatterens kærlighed til havtorn igennem hele bogen, og som læser får du inspiration og indsigt i havtorns mange sundhedsfordele.

Bogens opskrifter sekunderes af de smukkeste billeder, taget af Jacob Ljørring. Bogen Havtorn – de bedste retter og drikke med nordens citron er en dejlig bog, fyldt med skøn mad og smukke billeder, taget af fotograf Jacob Ljørring, der gør det til en nydelse at sidde med den. Smuk, inspirerende og let at gå til. Bogen giver masser af muligheder, og den får mine varmeste anbefalinger.

Du kan købe bogen HER
Du kan finde opskriften på fisk med havtorn beurre blanc HER
Du kan finde opskriften på havtornsaft HER
Du kan finde opskriften på kokostoppe med havtorn HER
Du kan finde opskriften på havtorn smoothie HER
Du kan læse mere om havtorn HER

Var du tilfreds med denne artikel? Klik meget gerne “Synes godt om” nedenfor. Husk også at tilmelde dig mit månedlige nyhedsbrev med masser af opskrifter og inspiration til en sund livsstil. Det er helt gratis.