Avocado toast med kimchi

5 okt, 2022 | Sunde Opskrifter, Sunde Salater

Avocado toast med kimchi er en super let, hurtig og lækker opskrift på en hurtig frokostmad eller let aftensmad. Opskriften giver en smagfuld sandwich – med varme, krydret kimchi, fyldige svampe, cremet avocado og sprød salat. Opskriften er vegetarisk og udviklet af Green Kitchen Stories til deres nye bog Quick + Slow.

Ingredienser til 2 personer
2 spsk ekstra jomfruolivenolie
1 fed hvidløg, knust
100 g blandede svampe, skåret i skiver
½ spsk Tamari sojasauce
3 spsk kimchi
2 skiver surdejsbrød eller glutenfrit brød
2 spsk mayonnaise
2 blade romainesalat, grofthakket
1 avocado, skåret i skiver
1 forårsløg, skåret i tynde skiver
1 spsk sesamfrø, ristet

Fremgangsmåde
Varm olien på en pande over middel-høj varme og kom hvidløg og svampe på. Lad dem få farve på først den ene side i 2-3 minutter og ryst så panden, så svampene vendes. Stænk sojasauce eller tamari over og ryst igen panden. Skru ned til middel-lav varme og kom kimchien på panden. Lad den syde i højst 1 minut og tag den så af varmen.
Rist brødet og smør et lag mayonnaise på hver skive. Læg salatstrimlerne på, fulgt af avocadoskiver. Læg kimchisvampene øverst og drys med forårsløg og sesamfrø.

Her kan du finde opskriften på Australsk Avocado morgenmad
Her kan du finde opskriften på Wraps med avocado og laks

Var du tilfreds med denne opskrift på Avocado toast med kimchi? Så må du rigtig gerne klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.

Anette

Sund mad er min hjertesag, og jeg er af den dybe overbevisning, at sund mad har afgørende betydning for både vores livskvalitet og velvære. I mere end 23 år har jeg derfor skrevet om mad og sundhed i bøger og her på MadforLivet.com. God fornøjelse!

Mere på Madforlivet

Sund solskinssmoothie

Sund solskinssmoothie

En sund solskinssmoothie, der er let at lave og som smager skønt. Den sunde smoothie er fyldt med vitamin- og næringsrige råvarer og kan give dig energi og velvære. Ingredienser (2 prs.): 2 store appelsiner Saften fra ½ lime eller 1/4 citron (kan udelades) 1 banan 1...

`Kød´boller med linser i tomatsauce

`Kød´boller med linser i tomatsauce

Delikate og velsmagende `kød´boller med linser og tomatsauce er en skøn spise, der kan kombineres med almindelig pasta, squashpasta og/eller tomatsauce. Du kan sagtens lave ekstra af de kødlignende linseboller og fryse dem ned. De kan bruges som nævnt her eller som...

Squashsalat med fennikel

Squashsalat med fennikel

Squashsalat med fennikel og citrondressing er en frisk og delikat salat, der er velegnet som tilbehør til såvel kød- som plantebaserede retter. Denne opskrift er udviklet af Anette Hoegh Nielsen til bogen "Det grønne Årstidskøkken". Ingredienser til 4 personer som...

Gratis e-bog! Tilmeld Madforlivet nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og modtag min e-bog "Antiinflammatorisk madplan" (Værdi 99kr).

Du er blevet tilmeldt!