Avocado toast med kimchi

5 okt, 2022 | Sunde Opskrifter, Sunde Salater

Avocado toast med kimchi er en super let, hurtig og lækker opskrift på en hurtig frokostmad eller let aftensmad. Opskriften giver en smagfuld sandwich – med varme, krydret kimchi, fyldige svampe, cremet avocado og sprød salat. Opskriften er vegetarisk og udviklet af Green Kitchen Stories til deres nye bog Quick + Slow.

Ingredienser til 2 personer
2 spsk ekstra jomfruolivenolie
1 fed hvidløg, knust
100 g blandede svampe, skåret i skiver
½ spsk Tamari sojasauce
3 spsk kimchi
2 skiver surdejsbrød eller glutenfrit brød
2 spsk mayonnaise
2 blade romainesalat, grofthakket
1 avocado, skåret i skiver
1 forårsløg, skåret i tynde skiver
1 spsk sesamfrø, ristet

Fremgangsmåde
Varm olien på en pande over middel-høj varme og kom hvidløg og svampe på. Lad dem få farve på først den ene side i 2-3 minutter og ryst så panden, så svampene vendes. Stænk sojasauce eller tamari over og ryst igen panden. Skru ned til middel-lav varme og kom kimchien på panden. Lad den syde i højst 1 minut og tag den så af varmen.
Rist brødet og smør et lag mayonnaise på hver skive. Læg salatstrimlerne på, fulgt af avocadoskiver. Læg kimchisvampene øverst og drys med forårsløg og sesamfrø.

Her kan du finde opskriften på Australsk Avocado morgenmad
Her kan du finde opskriften på Wraps med avocado og laks

Var du tilfreds med denne opskrift på Avocado toast med kimchi? Så må du rigtig gerne klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.

Anette

Sund mad er min hjertesag, og jeg er af den dybe overbevisning, at sund mad har afgørende betydning for både vores livskvalitet og velvære. I mere end 23 år har jeg derfor skrevet om mad og sundhed i bøger og her på MadforLivet.com. God fornøjelse!

Mere på Madforlivet

Sund marmelade

Sund marmelade

Sund hindbær- eller jordbærmarmelade, sødet med abrikoser og dadler i stedet for sukker. Let og delikat. Ingredienser til 1 portion 3 dl hindbær eller jordbær, friske eller optøede 1 dl tørrede abrikoser og dadler (udblødte) Saften af en ½ citron 1 tsk vanillepulver...

Gazpacho med jordbær

Gazpacho med jordbær

Denne opskrift på jordbær gazpacho med chili er frisk og delikat og velegnet til sol og sommer og varme dage. Opskriften stammer fra Anette Hoeg Nielsens bog Det grønne Årstidskøkken. Ingredienser til 4 personer 40 g cashewnødder 75 g løg (renset vægt) 1 sød rød...

Sommer på terrassen

Sommer på terrassen

Denne skønne e-bog, fyldt med nye opskrifter og sunde råd, kan du downloade helt gratis. Det er min sommergave til dig. Holder du af en drink på terrassen før eller efter middagen, så finder du også et par skønne opskrifter i bogen på cocktails og mocktails - altså...

Gratis e-bog! Tilmeld Madforlivet nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og modtag min e-bog "Sommer på terrassen".

Du er blevet tilmeldt!