Brain Booster Smoothie

1 nov, 2022 | Sunde Drikke og Smoothies, Sunde Opskrifter

Denne Brain Booster Smoothie indeholder alle de gode råvarer, som din hjerne elsker. Ved at tilberede og drikke sådan en smoothie hver dag, tilfører du både krop og hjerne masser af gavnlige næringsstoffer, og så smager den ovenikøbet godt.

Ingredienser til 2 personer

50 g blåbær
50 g andre bær, fx. jordbær, hindbær eller havtorn
10 mandler (gerne udblødte)
1 banan
1/2 agurk uden skræl
2 dl Acido, mandelmælk eller kokosmælk til justering af konsistensen, evt. blandet 50/50 med vand

Du kan eventuelt tilsætte marine coillagen samt High on Life’s olie til allersidst og blende kortvarigt med, så har du et fuldtnærende måltid.

Fremgangsmåde
Blend alle ingredienser grundigt. Du kan tilsætte lidt vand til at justere konsistensen med. Du kan også tilsætte 1 måleske collagen eller risproteinpulver for yderligere protein. Anvender du frosne bær, så kan det anbefales lige at overhælde bærrene med kogende vand før brug, for at sikre at eventuelle bakterierester tilintetgøres. Dette er ikke aktuelt ved brugen af friske bær, der blot skal skylles grundigt under den kolde hane. Ingredienserne blendes og hældes i et glas.

Her kan du finde opskriften på Tarm Booster Smoothie
Her finder du opskriften på Knogle Booster Smoothie

Var du tilfreds med denne opskrift på Brain Booster Smoothie? Så klik meget gerne “Synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit månedlige nyhedsbrev med masser af opskrifter og inspiration til en sund livsstil. Det er helt gratis.

Anette

Sund mad er min hjertesag, og jeg er af den dybe overbevisning, at sund mad har afgørende betydning for både vores livskvalitet og velvære. I mere end 23 år har jeg derfor skrevet om mad og sundhed i bøger og her på MadforLivet.com. God fornøjelse!

Mere på Madforlivet

Blodtryks Smoothie

Blodtryks Smoothie

Prøv denne skønne blodtryks smoothie, der nærer og smager og hjælper til et blodtryk i balance. Smoothien smager godt og er lækker, energigivende og super let at tilberede. Den er perfekt til morgenmad - on the go - eller efter træning. Ved at blende bær, frugt og...

Bagte rodfrugter med hummus

Bagte rodfrugter med hummus

Delikat og lækker middags- eller tilbehørsret med hummus, bagte rodfrugter og crunch. Den lune salat er let at tilberede og både smager og mætter. Ingredienser til 4 personer 1 lille Hokkaido græskar cirka 800 g 3 tivoli rødbeder cirka 250 g 6 spsk ekstra...

Ramsløg pesto

Ramsløg pesto

Ramsløg pesto er en delikat dressing, der kan tilføre smag og cremethed til dine retter. Ramsløg pesto kan også anvendes sammen med salater, i sandwiches, i kartoffelsalater eller ovenpå ægge- og tomatmadder. Ramsløg pesto smager godt, har skarphed og fylde, og er let...

Gratis e-bog! Tilmeld Madforlivet nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og modtag min e-bog "Antiinflammatorisk madplan" (Værdi 99kr).

Du er blevet tilmeldt!