Infused water – vand med vitaminer

4 jul, 2018 | Sunde Drikke og Smoothies, Sunde Opskrifter

Infused water – vand med vitaminer er det nye sort. Det er vigtigt at drikke tilstrækkeligt med vand hver dag, for frisk og rent drikkevand har stor betydning for dine indre balancer og biokemi. En stor del af vores indre består netop af vand eller væske, og vand er livsvigtigt for os. Vi udskiller cirka to liter væske i døgnet via urin, sved etc., og derfor har vi behov for hver dag at tilføre cirka en liter væske per 30 kilo legemsvægt.

Infused water – vand med vitaminer er en suveræn og delikat måde, hvorpå du kan drikke velsmagende vand, der ovenikøbet tilfører lidt vitaminer og mineraler. Det er også en virkelig god måde at få børn til at drikke mere vand på. Sandra Pugliese har netop skrevet bogen Infused water – vitaminfyldt, smagfuldt og slankende vand, og du kan finde min omtale af bogen via linket herunder. Opskriften på Infused water med gulerod, appelsin og salvie kommer her:

Opskrift på infused water med gulerod, appelsin og salvie
Høvl guleroden fint på et mandolinjern eller en spiralizer, det giver mest smag til vandet. Tilsæt en skive appelsin og et par salvieblade og fyld op med iskoldt vand. Hvis du er så heldig at få fat i små babygulerødder med top, så brug endelig dem. Flæk nogle af dem i halve for mere smag.

Salvie har en markant og dejlig smag. Salvie indeholder desuden en række vitaminer samt mineralerne calcium og magnesium. De essentielle olier i salvie menes at stimulere hjernen til bedre hukommelse og koncentration.

Du kan finde opskriften på Infused water med kiwi og basilikum HER
Du kan læse min omtale af bogen Infused water – vitaminfyldt, smagfuldt og slankende vand HER
Du kan købe bogen HER
Du kan læse mere om vand og hvorfor vand er så vigtigt HER
Du kan læse mere om vandkvaliteter HER
Du kan finde sunde alternativer til saft og sodavand HER

Var du tilfreds med denne artikel om Infused water – vand med vitaminer? Så er du meget velkommen til at klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.

Anette

Sund mad er min hjertesag, og jeg er af den dybe overbevisning, at sund mad har afgørende betydning for både vores livskvalitet og velvære. I mere end 23 år har jeg derfor skrevet om mad og sundhed i bøger og her på MadforLivet.com. God fornøjelse!

Mere på Madforlivet

Citronkylling med Kaperskartofler

Citronkylling med Kaperskartofler

Citronkylling med kaperskartofler er en let og velsmagende ret, der er hurtig at tilberede. Køb en god økologisk kylling, kyllinger, der har haft et godt liv og fået god mad, smager nu engang bedst og mest næringsrige.  Du kan anvende halvdelen til denne ret i aften...

Blodtryks Smoothie

Blodtryks Smoothie

Prøv denne skønne blodtryks smoothie, der nærer og smager og hjælper til et blodtryk i balance. Smoothien smager godt og er lækker, energigivende og super let at tilberede. Den er perfekt til morgenmad - on the go - eller efter træning. Ved at blende bær, frugt og...

Bagte rodfrugter med hummus

Bagte rodfrugter med hummus

Delikat og lækker middags- eller tilbehørsret med hummus, bagte rodfrugter og crunch. Den lune salat er let at tilberede og både smager og mætter. Ingredienser til 4 personer 1 lille Hokkaido græskar cirka 800 g 3 tivoli rødbeder cirka 250 g 6 spsk ekstra...

Gratis e-bog! Tilmeld Madforlivet nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og modtag min e-bog "Antiinflammatorisk madplan" (Værdi 99kr).

Du er blevet tilmeldt!