Infused water – vand med vitaminer

4 jul, 2018 | Sunde Drikke og Smoothies, Sunde Opskrifter

Infused water – vand med vitaminer er det nye sort. Det er vigtigt at drikke tilstrækkeligt med vand hver dag, for frisk og rent drikkevand har stor betydning for dine indre balancer og biokemi. En stor del af vores indre består netop af vand eller væske, og vand er livsvigtigt for os. Vi udskiller cirka to liter væske i døgnet via urin, sved etc., og derfor har vi behov for hver dag at tilføre cirka en liter væske per 30 kilo legemsvægt.

Infused water – vand med vitaminer er en suveræn og delikat måde, hvorpå du kan drikke velsmagende vand, der ovenikøbet tilfører lidt vitaminer og mineraler. Det er også en virkelig god måde at få børn til at drikke mere vand på. Sandra Pugliese har netop skrevet bogen Infused water – vitaminfyldt, smagfuldt og slankende vand, og du kan finde min omtale af bogen via linket herunder. Opskriften på Infused water med gulerod, appelsin og salvie kommer her:

Opskrift på infused water med gulerod, appelsin og salvie
Høvl guleroden fint på et mandolinjern eller en spiralizer, det giver mest smag til vandet. Tilsæt en skive appelsin og et par salvieblade og fyld op med iskoldt vand. Hvis du er så heldig at få fat i små babygulerødder med top, så brug endelig dem. Flæk nogle af dem i halve for mere smag.

Salvie har en markant og dejlig smag. Salvie indeholder desuden en række vitaminer samt mineralerne calcium og magnesium. De essentielle olier i salvie menes at stimulere hjernen til bedre hukommelse og koncentration.

Du kan finde opskriften på Infused water med kiwi og basilikum HER
Du kan læse min omtale af bogen Infused water – vitaminfyldt, smagfuldt og slankende vand HER
Du kan købe bogen HER
Du kan læse mere om vand og hvorfor vand er så vigtigt HER
Du kan læse mere om vandkvaliteter HER
Du kan finde sunde alternativer til saft og sodavand HER

Var du tilfreds med denne artikel om Infused water – vand med vitaminer? Så er du meget velkommen til at klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.

Anette

Sund mad er min hjertesag, og jeg er af den dybe overbevisning, at sund mad har afgørende betydning for både vores livskvalitet og velvære. I mere end 23 år har jeg derfor skrevet om mad og sundhed i bøger og her på MadforLivet.com. God fornøjelse!

Mere på Madforlivet

Dressing – min favoritdressing med græskarkerneolie

Dressing – min favoritdressing med græskarkerneolie

Denne dressing hører til mine absolutte favoritter, når der skal lidt god olie over salaten, de nye kartofler eller asparges. Du kan sagtens lave en større portion og opbevare i køleskabet i en uges tid. Dressing til cirka 4 personer 2 dl græskarkerneolie fx. fra...

Tomatsalat – Middelhavsmad, når det er bedst

Tomatsalat – Middelhavsmad, når det er bedst

Denne fabelagtige tomatsalat er fra Anettes seneste bog ”7 veje til et langt liv”, og den egner sig fortrinligt som tilbehør til grønne frikadeller og nye kartofler med persille. Ingredienser til 4 personer 1 salathoved 12 tomater, gerne forskellige sorter og farver...

Tomat frikadeller

Tomat frikadeller

Skønne, velsmagende tomat frikadeller med masser af saft og kraft. Prøv dem, for de er enkle at lave og supergode. Ingredienser cirka 8 stk 300 g tomater I håndfuld friske krydderurter persille, oregano, basilikum eller timian 1 spsk. ekstra jomfruolivenolie + til...

Gratis e-bog! Tilmeld Madforlivet nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og modtag min e-bog "Antiinflammatorisk madplan" (Værdi 99kr).

Du er blevet tilmeldt!