Avocadodrøm – Sund morgenmad med Avocado

21 maj, 2017 | Sund Morgenmad, Sunde Opskrifter

Avocadodrøm – Sund morgenmad med avocado hører til blandt mine absolutte favoritter om morgenen. Jeg kalder den for avocadodrøm, fordi avocado og banan sammen giver morgenmaden en cremethed, så den minder om yoghurt. Den smager godt og er mættende og fuldtnærende. Jeg kan varmt anbefale dig at prøve avocadodrøm. Det er sund morgenmad med avocado, der bare smager godt.

Ingredienser (2 personer)

1 dl valnødder
1/2 dl æblesaft eller vand

1 æble
1 avocado
1 banan
1 kiwi
Saften af ½ citron
½-1 tsk vanillepulver

Fremgangsmåde:
Lad valnødderne trække i æblesaft eller vand natten over eller ca. ½ time. Blend alle ingredienser til en let og ensartet masse. Server med friske bær og/eller hjemmelavet mysli med hørfrø og hakkede mandler. Retten kan varieres og der kan tilsættes æble eller ananas eller andre frugter i stedet for de angivne. 
Du kan også tilsætte lidt god olie og proteinpulver – eksempelvis hampefrøolie og hampeproteinpulver – så har du et fuldtdækkende måltid.

Du kan finde opskriften på Tarmbakteriernes festmåltid HER
Du kan finde opskriften på morgenmad med æg og avocado HER

Du kan læse mere om betydningen af en god morgenmad HER

Var du tilfreds med denne opskrift? Så må du gerne klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.

Anette

Sund mad er min hjertesag, og jeg er af den dybe overbevisning, at sund mad har afgørende betydning for både vores livskvalitet og velvære. I mere end 23 år har jeg derfor skrevet om mad og sundhed i bøger og her på MadforLivet.com. God fornøjelse!

Mere på Madforlivet

Sund marmelade

Sund marmelade

Sund hindbær- eller jordbærmarmelade, sødet med abrikoser og dadler i stedet for sukker. Let og delikat. Ingredienser til 1 portion 3 dl hindbær eller jordbær, friske eller optøede 1 dl tørrede abrikoser og dadler (udblødte) Saften af en ½ citron 1 tsk vanillepulver...

Gazpacho med jordbær

Gazpacho med jordbær

Denne opskrift på jordbær gazpacho med chili er frisk og delikat og velegnet til sol og sommer og varme dage. Opskriften stammer fra Anette Hoeg Nielsens bog Det grønne Årstidskøkken. Ingredienser til 4 personer 40 g cashewnødder 75 g løg (renset vægt) 1 sød rød...

Sommer på terrassen

Sommer på terrassen

Denne skønne e-bog, fyldt med nye opskrifter og sunde råd, kan du downloade helt gratis. Det er min sommergave til dig. Holder du af en drink på terrassen før eller efter middagen, så finder du også et par skønne opskrifter i bogen på cocktails og mocktails - altså...

Gratis e-bog! Tilmeld Madforlivet nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og modtag min e-bog "Sommer på terrassen".

Du er blevet tilmeldt!