Avocadodrøm – Sund morgenmad med Avocado

21 maj, 2017 | Sund Morgenmad, Sunde Opskrifter

Avocadodrøm – Sund morgenmad med avocado hører til blandt mine absolutte favoritter om morgenen. Jeg kalder den for avocadodrøm, fordi avocado og banan sammen giver morgenmaden en cremethed, så den minder om yoghurt. Den smager godt og er mættende og fuldtnærende. Jeg kan varmt anbefale dig at prøve avocadodrøm. Det er sund morgenmad med avocado, der bare smager godt.

Ingredienser (2 personer)

1 dl valnødder
1/2 dl æblesaft eller vand

1 æble
1 avocado
1 banan
1 kiwi
Saften af ½ citron
½-1 tsk vanillepulver

Fremgangsmåde:
Lad valnødderne trække i æblesaft eller vand natten over eller ca. ½ time. Blend alle ingredienser til en let og ensartet masse. Server med friske bær og/eller hjemmelavet mysli med hørfrø og hakkede mandler. Retten kan varieres og der kan tilsættes æble eller ananas eller andre frugter i stedet for de angivne. 
Du kan også tilsætte lidt god olie og proteinpulver – eksempelvis hampefrøolie og hampeproteinpulver – så har du et fuldtdækkende måltid.

Du kan finde opskriften på Tarmbakteriernes festmåltid HER
Du kan finde opskriften på morgenmad med æg og avocado HER

Du kan læse mere om betydningen af en god morgenmad HER

Var du tilfreds med denne opskrift? Så må du gerne klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.

Anette

Sund mad er min hjertesag, og jeg er af den dybe overbevisning, at sund mad har afgørende betydning for både vores livskvalitet og velvære. I mere end 23 år har jeg derfor skrevet om mad og sundhed i bøger og her på MadforLivet.com. God fornøjelse!

Mere på Madforlivet

Citronkylling med Kaperskartofler

Citronkylling med Kaperskartofler

Citronkylling med kaperskartofler er en let og velsmagende ret, der er hurtig at tilberede. Køb en god økologisk kylling, kyllinger, der har haft et godt liv og fået god mad, smager nu engang bedst og mest næringsrige.  Du kan anvende halvdelen til denne ret i aften...

Blodtryks Smoothie

Blodtryks Smoothie

Prøv denne skønne blodtryks smoothie, der nærer og smager og hjælper til et blodtryk i balance. Smoothien smager godt og er lækker, energigivende og super let at tilberede. Den er perfekt til morgenmad - on the go - eller efter træning. Ved at blende bær, frugt og...

Bagte rodfrugter med hummus

Bagte rodfrugter med hummus

Delikat og lækker middags- eller tilbehørsret med hummus, bagte rodfrugter og crunch. Den lune salat er let at tilberede og både smager og mætter. Ingredienser til 4 personer 1 lille Hokkaido græskar cirka 800 g 3 tivoli rødbeder cirka 250 g 6 spsk ekstra...

Gratis e-bog! Tilmeld Madforlivet nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og modtag min e-bog "Antiinflammatorisk madplan" (Værdi 99kr).

Du er blevet tilmeldt!