Æg – grønne æg

Forsiden Sunde Opskrifter Sund Morgenmad Aeg - groenne aeg ser ikke bare indbydende ud, de smager ogsaa rigtig godt

     6

Skønne, grønne æg, der er lette at lave, og som smager godt. Opskriften er velegnet til brunch eller en weekend morgen.

Her kommer en opskrift på Æg – Grønne æg, der ikke bare ser indbydende ud, men også smager fantastisk godt. Æg – grønne æg er velegnet til såvel morgenmad som frokost med et stykke økologisk laks eller ørred, lidt asparges eller en rest salat fra aftensmaden til.

 

Skønne grønne æg til påskemorgen eller frokost. DEL gerne, for opskriften finder du her https://www.madforlivet.com/opskrifter/sund-morgenmad/aeg-groenne-aeg/

Opslået af Anette Harbech Olesen (Madforlivet.com) på 12. april 2017

Ingredienser til 1 person

1 æg
50 g spinat, frisk eller optøet
Frisk purløg
Friskreven Parmesanost
Uraffineret flagesalt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Del blomme fra hvide og pisk hviden stiv. Hak spinaten (anvender du frossen, optøet spinat, så husk at dræne den effektivt for væde), riv Parmesan osten og pisk hviden med ost og grønt samt salt og peber. Bred massen ud på et stykke bagepapir, lav en hulning i midten, så den er klar til æggeblommen. Bag hviden mm ved 200 grader i 5 minutter. Tag pladen ud af ovnen, læg blommen i hulningen og bag videre i cirka 3 minutter, afhængig af, hvordan du gerne vil have blommen tilberedt. Tre minutter giver en konsistens som et blødkogt æg. Server de grønne æg med økologisk laks eller ørred og lidt grønt.

Du kan læse mere om æg HER
Du kan læse mere om pocherede æg HER
Du kan finde opskriften på pocherede æg og salat HER
Du kan finde opskriften på Eggs Benedict HER

Var du tilfreds med denne opskrift på Æg – grønne æg? Klik meget gerne “Synes godt om” nedenfor. Husk også at tilmelde dig mit månedlige nyhedsbrev med masser af opskrifter og inspiration til en sund livsstil. Det er helt gratis.