Opskrift på Blåbær Smoothie

Forsiden Sunde Opskrifter Sunde Drikke og Smoothies Opskrift paa blaabaer smoothie er let og laekker som eksempelvis morgenmad

     2
Opskrift paa blaabaer smoothie

Denne opskrift på blåbær smoothie smager fantastisk og er super let at lave. Den er super sund og kan sagtens nydes på farten, og er perfekt til morgenmaden.

Denne opskrift på blåbær smoothie smager fantastisk og er super let at lave og sund at starte dagen med. Du kan også sagtens tage den med dig, hvis du har travlt. Blåbær smoothie er en let og lækker morgenmad.

 

Ingredienser til en person:

1 kop blåbær (kan købes økologiske på frost udenfor sæsonen)
1 agurk uden skræl
1 skive ananas
1/2 banan
1 dl Acido eller mandelmælk

Fremgangsmåde:

Blend alle ingredienser grundigt. Du kan tilsætte lidt vand til at justere konsistensen med. Du kan også tilsætte 1 spsk ris- eller hampeproteinpulver samt 2 spsk hørfrø- eller hampefrøolie til sidst og blende med kortvarigt, så er smoothien fuldtnærende og kan gøre det ud for et måltid. Anvender du frosne blåbær, så kan det anbefales lige at overhælde bærrene med kogende vand før brug, for at sikre at eventuelle bakterierester tilintetgøres. Dette er ikke aktuelt ved bruOpskrift på g af friske bær, der blot skal skylles grundigt under den kolde hane. Ingredienserne blendes og hældes i et glas.

Du kan læse mere om blåbær 

Prøv også min:
Min sunde og lækre immunbooster smoothie
Jeg kan varmt anbefale mine blåbær muffins som tilbehør til min blåbær smoothie

Var du tilfreds med denne opskrift på vitamin drik? Så må du gerne klikke “kan godt lide” under opskriften. Tilmeld dig også mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.