Granatæble smoothie – sund og velsmagende smoothie med granatæblekerner

Forsiden Sunde Opskrifter Sunde Drikke og Smoothies Granatæble smoothie – sund og velsmagende smoothie med granatæblekerner

     7
granatæble smoothie

Granatæblekerner er super sunde, antiinflammatoriske, immunstyrkende og gode for hjernens evne til at huske og reagere. Derfor kan en daglig dosis granatæblesaft eller denne granatæble smoothie være en rigtig god investering i din sundhed. Husk at vælge økologiske granatæbler, da konventionelle indeholder mange pesticidrester.

Ingredienser til 2 glas
1-2 cm ingefær
1 tyk skive øko citron
2 dl granatæblekerner
2 dl hindbær (evt. frosne)
1 tyk skive ananas
1 banan
2 dl mandelmælk
1 dl vand eller isterninger
Et drys eller en stilk frisk timian

Fremgangsmåde
Når du skal du have kernerne ud af æblerne, så halver æblet, pak det ind i en plasticpose eller i et gammelt viskestykke, anvend en hammer eller skaftet af en køkkenkniv og bank på de halve æblestykker. Det løsner kernerne, som du så let kan lirke ud i posen eller viskestykket. Du kan gemme overskydende kerner i køleskabet i en 4-5 dage, alternativt fryse dem ned.

Kom alle ingredienserne i en blender og blend smoothien til en cremet og homogen smoothie. Server med isterninger og top med granatæblekerner og en kvist frisk timian.

Du kan også anvende økologiske granatæblerne i salater, sammen med bagte rødbeder og kartofler, sammen med bagte auberginer med krydderurtedressing eller i desserter samt i din kernemysli.

Her finder du opskriften på Salat med granatæbler og auberginer 
Her finder du opskriften på Salat med granatæbler og søde kartofler
Her finder du opskriften på kernemysli med granatæblekerner
Du kan læse mere om granatæbler i denne artikel Granatæbler er supersunde

Var du tilfreds med denne opskrift på Granatæble Smoothie – sund og velsmagende smoothie med granatæblekerner? Så må du rigtig gerne klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.