Tømmermændssmoothie

Forsiden Sunde Opskrifter Sunde Drikke og Smoothies Denne toemmermaendssmoothie er effektiv og velsmagende dagen efter en glad aften i byen

     11
Tømmermændssmoothie

Denne tømmermændssmoothie er effektiv og velsmagende dagen efter en glad aften i byen. Tømmermændssmoothie indeholder en lang række velsmagende ingredienser, der alle er kendt for at kunne modvirke ubehag efter et højt alkoholindtag. Lige det vi trænger til dagen derpå. Ved at blende frugt og grønsager, så bevarer du fibrene fra grønsagerne. Det er en fordel, for de er sunde for tarm og fordøjelse og kan mindske tømmermænd.

Ingredienser til 2 personer

1 dl blandede bær som fx hindbær, brombær, blåbær (du kan sagtens anvende bær fra frost)
1 banan
1 bagt eller rå rødbede eller 2 spsk rødbedekrystaller
Saft fra 1/2 citron
Friskreven ingefær efter smag og behag
1 dl æblejuice eller vand
½ tsk vanillepulver
½ tsk honning (kan udelades)

Fremgangsmåde

Rengør og skræl alle ingredienser. Bag rødbeden i ovnen i femten minutter ved 185 grader. Alternativt kan du anvende rødbedekrystaller. Anvender du frosne bær, kan du overhælde dem med kogende vand. Blend det hele til en cremet smoothie og nyd den i et smukt glas.

Du kan finde opskriften på Tømmermændsburger HER
Du kan finde opskriften på hjemmelavet pizza HER
Du kan læse mere om, hvordan du modvirker tømmermænd HER

Var du tilfreds med denne opskrift? Klik meget gerne “Synes godt om” nedenfor. Husk også at tilmelde dig mit månedlige nyhedsbrev med masser af opskrifter og inspiration til en sund livsstil. Det er helt gratis.