Jordbær dyppet i chokolade

Forsiden Sunde Opskrifter Sunde Snacks og Mellemmåltider Jordbær dyppet i chokolade

     5

I næste uge springer studenterne ud, og med dem forhåbentlig også sol og sommer. Prøv at fejre det hele med friske jordbær dyppet i chokolade. Du kan anvende alle former for frugt, der dyppet i en suveræn chokolade, bare smager som et stykke konfekt. Jeg har serveret det flere gange, og det er et HIT blandt såvel børn som voksne.

Du kan smelte en god 70% mørk chokolade over vandbad eller anvende de charmerende, små og kønne keramikgryder, der kaldes “Chokolade Fondue”. De små gryder indeholder en meget lækker 73% mørk chokolade, og de gør serveringen let og indbydende, synes jeg. Jeg har i forvejen rengjort bær og frugt, alt kan bruges, og sørget for små bambuspinde til at stikke i frugten og derefter ned i den smeltede chokolade. Det ser festligt ud og smager fantastisk godt, når frugten så dyppes i chokoladen og nydes med et glas champagne, en mocktail eller afkølet iste. Du kan også servere chokolade fondue som en dessert.

Her kan du læse mere om jordbær og andre bær Bær er supersunde
Her finder du opskriften på Jordbær smoothie
Her finder du opskriften på Jordbær dressing
Her finder du opskriften på Salat med grillede jordbær

Var du tilfreds med denne opskrift på jordbær dyppet i chokolade? Så er du velkommen til at klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.