Jordbær dyppet i chokolade

Forsiden Sunde Opskrifter Sunde Snacks og Mellemmåltider Jordbær dyppet i chokolade

     5

I næste uge springer studenterne ud, og med dem forhåbentlig også sol og sommer. Prøv at fejre det hele med friske jordbær dyppet i chokolade. Du kan anvende alle former for frugt, der dyppet i en suveræn chokolade, bare smager som et stykke konfekt. Jeg har serveret det flere gange, og det er et HIT blandt såvel børn som voksne.

På en tur til Skagen faldt jeg over disse charmerende, små og kønne keramikgryder, der kaldes “Chokolade Fondue”. De små gryder indeholder en meget lækker 73% mørk chokolade, og de gør serveringen let og indbydende, synes jeg. Den lille keramikbeholder stilles ganske enkelt ned i en gryde med varmt vand, hvor chokoladen varmes op og smelter. Jeg har i forvejen rengjort bær og frugt, alt kan bruges, og sørget for små bambuspinde til at stikke i frugten. Det ser festligt ud og smager fantastisk godt, når frugten så dyppes i chokoladen og nydes med et glas champagne eller afkølet iste. Du kan også servere chokolade fondue som en dessert.

Jeg har købt de små Nicolas Vahe’ chokoladefondue beholdere med 73% mørk chokolade af høj kvalitet hos Laurentius i Skagen. De var ikke dyre, og jeg bruger de smukke keramikbeholdere til at servere pesto, dressing eller andet godt i, når chokoladen er spist.
Du kan læse min omtale af forretningen HER