Ny slankebog; Plus 40 – Minus 10

10 jan, 2020 | Bog-omtaler, Bøger og Kurser

En ny slankebog Plus 40 minus 10 sætter fokus på kvindekroppen 40+. Der sker nemlig noget med kroppen, når vi bliver ældre. Det oplevede de to forfattere Majbritt Engell og Alice Hartvig også. Det førte til udarbejdelsen af en kur, der kan hjælpe dig til let og effektivt vægttab, til vedligeholdelse af muskelmasse og talje, bedre søvn og mindre inflammation i kroppens led – også efter de 40.  

Kuren præsenteres i bogen Plus 40 – Minus 10, der er en indbydende bog, fyldt til randen med gode og effektive redskaber og opskrifter til, hvordan vi undgår uønskede kilo på sidebenene. For det kræver mere at holde kroppen i topform efter de fyrre.

Bogen er bygget op i tre dele, hvor første del giver dig viden om, hvad der sker med kroppen, når hormonbalancen ændres. Anden del giver dig redskaber til optimal træning og sunde måltider, og den tredje og sidste del byder på nærende opskrifter. Der er mange gode råd i bogen, og man mærker de to forfatteres store erfaring indenfor området.

Der anbefales blandt andet Boost dage og Basisdage. Alle de gode råd og opskrifter er smukt præsenteret i den indbydende og brugbare bog. Herunder finder du to gode opskrifter fra bogen til en Boostdag på henholdsvis Lækker Slanke Salat og Sund Toast.

Du kan læse mere om de mest populære slankekure HER
Du kan læse mere om Ketogen diæt HER
Du kan læse mere om Periodisk Faste HER
Du kan finde opskriften på Lækker slanke salat HER
Du kan finde opskriften på Sund Toast HER
Du kan købe bogen Plus 40 – Minus 10 HER

Var du tilfreds med denne omtale af bogen Plus 40 – Minus 10? Så må du rigtig gerne klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.

Anette

Sund mad er min hjertesag, og jeg er af den dybe overbevisning, at sund mad har afgørende betydning for både vores livskvalitet og velvære. I mere end 23 år har jeg derfor skrevet om mad og sundhed i bøger og her på MadforLivet.com. God fornøjelse!

Mere på Madforlivet

Madplan 2.0 – Sund, slank og vital på 3 uger

Madplan 2.0 – Sund, slank og vital på 3 uger

MADPLAN 2.0 - sund, slank og vital på 3 uger er en helt ny e-bog, der tilbyder dig viden, redskaber og indbydende opskrifter på sund og vitaliserende mad. Sammen med daglig bevægelse kan bogens råd og opskrifter hjælpe dig til et sundere, slankere og mere vitalt liv....

Boost dit immunforsvar på 3 dage – NY e-bog

Boost dit immunforsvar på 3 dage – NY e-bog

Få viden og redskaber til, hvordan du kan booste og styrke dit immunforsvar på kun 72 timer. Det er enkelt og velunderbygget, at tre dage på flydende mad kan starte dannelsen af nye immunforsvarsceller i tarmen, sænke inflammationsgraden i kroppens væv og hjælpe...

Hygge Godt — Fredagsslik med god samvittighed

Hygge Godt — Fredagsslik med god samvittighed

Har du også lyst til at få ny inspiration til hygge godt uden en masse tilsat sukker, så kan du hente god viden og inspiration i min nye e-bog, Hygge godt – fredagsslik med god samvittighed. Opskrifterne er enkle, de smager godt, og de frembringes enten helt uden...

Gratis e-bog! Tilmeld Madforlivet nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og modtag min e-bog "Antiinflammatorisk madplan" (Værdi 99kr).

Du er blevet tilmeldt!