Ny slankebog; Plus 40 – Minus 10

Forsiden Bøger og Kurser Bog-omtaler Ny slankebog; Plus 40 – Minus 10

     4
Ny slankebog; Plus 40 - Minus 10

Plus 40 – Minus 10 er en lettilgængelig bog, der sætter fokus på kvindekroppen efter de 40.

En ny slankebog Plus 40 minus 10 sætter fokus på kvindekroppen 40+. Der sker nemlig noget med kroppen, når vi bliver ældre. Det oplevede de to forfattere Majbritt Engell og Alice Hartvig også. Det førte til udarbejdelsen af en kur, der kan hjælpe dig til let og effektivt vægttab, til vedligeholdelse af muskelmasse og talje, bedre søvn og mindre inflammation i kroppens led – også efter de 40.  

Kuren præsenteres i bogen Plus 40 – Minus 10, der er en indbydende bog, fyldt til randen med gode og effektive redskaber og opskrifter til, hvordan vi undgår uønskede kilo på sidebenene. For det kræver mere at holde kroppen i topform efter de fyrre.

Bogen er bygget op i tre dele, hvor første del giver dig viden om, hvad der sker med kroppen, når hormonbalancen ændres. Anden del giver dig redskaber til optimal træning og sunde måltider, og den tredje og sidste del byder på nærende opskrifter. Der er mange gode råd i bogen, og man mærker de to forfatteres store erfaring indenfor området.

Der anbefales blandt andet Boost dage og Basisdage. Alle de gode råd og opskrifter er smukt præsenteret i den indbydende og brugbare bog. Herunder finder du to gode opskrifter fra bogen til en Boostdag på henholdsvis Lækker Slanke Salat og Sund Toast.

Du kan læse mere om de mest populære slankekure HER
Du kan læse mere om Ketogen diæt HER
Du kan læse mere om Periodisk Faste HER
Du kan finde opskriften på Lækker slanke salat HER
Du kan finde opskriften på Sund Toast HER
Du kan købe bogen Plus 40 – Minus 10 HER

Var du tilfreds med denne omtale af bogen Plus 40 – Minus 10? Så må du rigtig gerne klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.