Salat i glas

30 maj, 2017 | Sunde Opskrifter, Sunde Salater

Salat i glas. Jeg er begejstret for disse salater, der kan pakkes i glas, og dermed er lette og praktiske at tilberede og pakke, lige til at tage med på farten. Hvis du pakker glassene optimalt og lægger ingredienserne i lag, som det fremgår af videoen og opskriften, så kan salaterne holde sig friske i køleskabe i flere dage. Det er da genialt.

Ingredienser:

Du kan anvende alle former for salat eller kål samt tilbehør, afhængig af årstiden og hvad du har i køleskabet. Du kan eksempelvis bruge:

En god dressing eller pesto
Grønsager, skåret i fine tern, eksempelvis squash, rødbeder, selleri eller gulerødder
Tomater, peberfrugt, radiser, avocado, kartofler, spirer eller andet, som du kan lide
Lidt feta, gedeost, humus eller kylling
Friskskyllet salat eller kål, revet i mindre stykker
Græskarkerner, hakkedemandler, valnødder eller granatæblekerner

Salat i glas pakkes på flg. måde:

1.Hæld dressingen i bunden
2.Placer grønsagerne
3.Tomater, spirer, avocado eller andet
4.Lidt kylling eller humus
5. Øverst lægges friskskyllet salat eller kål
6. top med kerner eller granatæblekerner

Luk glasset og stil på køl. Holdbarhed i op til fire dage.

Når salaten skal spises, så ryster du salat i glas og spiser den af glasset. Du kan også vende den ud i en dyb tallerken. Nyd eventuelt et stykke stenalderbrød til din salat i glas.
Du kan på denne lille video se, hvor let det er at tilberede salat i glas, der kan holde sig lækre og friske i køleskabet:

 

 

Skønne, delikate og sprøde salater i glas, der – hvis de pakkes, som du kan se på videoen her – kan holde sig friske i flere dage på køl. DEL gerne, og rigtig god fornøjelse. Salaterne kan varieres afhængig af årstid og beholdning af råvarer, og de er lette lige at tage med til frokost eller på tur. Du kan finde hele opskriften på skrift her https://www.madforlivet.com/opskrifter/sunde-salater/salat-i-glas/

Opslået af Anette Harbech Olesen (Madforlivet.com) på 30. maj 2017

Du kan finde opskriften på tomatsalat med kylling HER
Du kan finde opskriften på Stenalderbrød HER
Du kan finde opskriften på sund broccolisalat HER
Jeg har anvendt Susy Grundahls smukke Photo styling background HER

Var du tilfreds med denne opskrift på salat i glas? Så er du meget velkommen til at klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.

Anette

Sund mad er min hjertesag, og jeg er af den dybe overbevisning, at sund mad har afgørende betydning for både vores livskvalitet og velvære. I mere end 23 år har jeg derfor skrevet om mad og sundhed i bøger og her på MadforLivet.com. God fornøjelse!

Mere på Madforlivet

Citronkylling med Kaperskartofler

Citronkylling med Kaperskartofler

Citronkylling med kaperskartofler er en let og velsmagende ret, der er hurtig at tilberede. Køb en god økologisk kylling, kyllinger, der har haft et godt liv og fået god mad, smager nu engang bedst og mest næringsrige.  Du kan anvende halvdelen til denne ret i aften...

Blodtryks Smoothie

Blodtryks Smoothie

Prøv denne skønne blodtryks smoothie, der nærer og smager og hjælper til et blodtryk i balance. Smoothien smager godt og er lækker, energigivende og super let at tilberede. Den er perfekt til morgenmad - on the go - eller efter træning. Ved at blende bær, frugt og...

Bagte rodfrugter med hummus

Bagte rodfrugter med hummus

Delikat og lækker middags- eller tilbehørsret med hummus, bagte rodfrugter og crunch. Den lune salat er let at tilberede og både smager og mætter. Ingredienser til 4 personer 1 lille Hokkaido græskar cirka 800 g 3 tivoli rødbeder cirka 250 g 6 spsk ekstra...

Gratis e-bog! Tilmeld Madforlivet nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og modtag min e-bog "Antiinflammatorisk madplan" (Værdi 99kr).

Du er blevet tilmeldt!