Salat med forårsgrønsager

27 apr, 2019 | Sunde Opskrifter, Sunde Salater

Salat med forårsgrønsager. Denne lækre, appetitvækkende og sunde salat er let at tilberede og passer til både fisk, fjerkræ eller kød, eller som her til små selleri- squash frikadeller. Du kan variere salaten, afhængig af hvilke råvarer du har i din grønsagsskuffe.

Ingredienser til 4 personer

1 spidskål
12-16 grønne asparges
1/2-1 broccoli
Frisk spinat og Rucola eller blandede salater
Cherrytomater
4 gulerødder
Radiser og spiselige blomster til pynt
Ekstra jomfruolivenolie til svitsning

Skyl salaten og dup den tør. Rengør spidskål, gulerødder og broccolli, skær dem i passende stykker og damp dem i et par minutter. Knæk og damp derefter aspargesene. Svits spidskålen på panden i ekstra jomfruolivenolie, derefter gulerødder og tomater og fordel ingredienserne indbydende på tallerkenen. Pynt med radiser og spiselige blomster. Krydr med uraffineret flagesalt, friskkværnet peber og finthakkede krydderurter.

Server grønsager og salat med kartoffelsalat med pesto og små selleribøffer eller grønne frikadeller. Du finder opskrifterne via links herunder.

Du kan finde opskriften på kartoffelsalat med pesto HER
Du kan finde opskriften på selleribøffer HER
Du kan finde opskriften på grønne frikadeller HER

Var du tilfreds med denne opskrift på grønne frikadeller? Så klik meget gerne “Synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit månedlige nyhedsbrev med masser af opskrifter og inspiration til en sund livsstil. Det er helt gratis.

Anette

Sund mad er min hjertesag, og jeg er af den dybe overbevisning, at sund mad har afgørende betydning for både vores livskvalitet og velvære. I mere end 23 år har jeg derfor skrevet om mad og sundhed i bøger og her på MadforLivet.com. God fornøjelse!

Mere på Madforlivet

Blodtryks Smoothie

Blodtryks Smoothie

Prøv denne skønne blodtryks smoothie, der nærer og smager og hjælper til et blodtryk i balance. Smoothien smager godt og er lækker, energigivende og super let at tilberede. Den er perfekt til morgenmad - on the go - eller efter træning. Ved at blende bær, frugt og...

Bagte rodfrugter med hummus

Bagte rodfrugter med hummus

Delikat og lækker middags- eller tilbehørsret med hummus, bagte rodfrugter og crunch. Den lune salat er let at tilberede og både smager og mætter. Ingredienser til 4 personer 1 lille Hokkaido græskar cirka 800 g 3 tivoli rødbeder cirka 250 g 6 spsk ekstra...

Ramsløg pesto

Ramsløg pesto

Ramsløg pesto er en delikat dressing, der kan tilføre smag og cremethed til dine retter. Ramsløg pesto kan også anvendes sammen med salater, i sandwiches, i kartoffelsalater eller ovenpå ægge- og tomatmadder. Ramsløg pesto smager godt, har skarphed og fylde, og er let...

Gratis e-bog! Tilmeld Madforlivet nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og modtag min e-bog "Antiinflammatorisk madplan" (Værdi 99kr).

Du er blevet tilmeldt!