Super granola

Forsiden Sunde Opskrifter Sund Morgenmad Super granola fra Wolgan Valley. Denne fantastiske granola fik jeg serveret, da jeg gaestede Australien

     7
Super granola

Super granola fra Wolgan Valley. Denne fantastiske granola fik jeg serveret, da jeg gæstede det skønne One&Only resort i Wolgan Valley Australien. Stedets fantastiske køkkenchef Nancy havde udviklet en lang række fænomonale opskrifter, og maden på stedet var i særklasse god. Her får du en af Nancys skønne hjemmelavede myslier, der var hver dag flere forskellige, men denne her er fantastisk god og let at lave. Du kan læse mere om mine oplevelser på resortet i Wolgan Valley via linket herunder.

Wolgan Valley Granola

Ingredienser

100 g græskarkerner
30 g sesamfrø
100 g mandler
500 g grovvalsede havregryn
150 g boghvedekerner
75 g boghvedemel
2 spsk Sri Lanka kanel
½ tsk stødt ingefær
½ tsk uraffineret salt
1 tsk vanillepulver
1 dl honning
1 ½ dl jomfrukokosolie
1 ½-2 dl vand
100 g kokoschips

Fremgangsmåde

Smelt kokosolien i en gryde sammen med vand, honning og krydderier. Bland de øvrige ingredienser i en skål, dog undtagen kokoschipsene. Når kokosolie og honning er smeltet, blandes de øvrige ingredienser i og fordeles på en bageplade, beklædt med bagepapir. Bag myslien i ovnen ved 140 grader i cirka 30 minutter, til den er gylden. Du kan med fordel røre i den hvert tiende minut.

Når myslien er kølet af, tilsætter du kokoschips og opbevarer den på glas eller i dåse.

Du kan finde opskriften på hjemmelavet yoghurt HER
Du kan finde opskriften på hjemmelavet kokosyoghurt HER
Du kan finde opskriften på sund mysli HER

Var du tilfreds med denne opskrift på Super granola, så er du velkommen til at klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.