Salat i glas

Forsiden Sunde Opskrifter Sunde Salater Salat i glas. Jeg er begejstret for disse salater i glas, der er lette og praktiske at tilberede og pakke i syltetoejsglas, lige til at tage med på farten

     9

Salat i glas. Jeg er begejstret for disse salater, der kan pakkes i glas, og dermed er lette og praktiske at tilberede og pakke, lige til at tage med på farten. Hvis du pakker glassene optimalt og lægger ingredienserne i lag, som det fremgår af videoen og opskriften, så kan salaterne holde sig friske i køleskabe i flere dage. Det er da genialt.

Ingredienser:

Du kan anvende alle former for salat eller kål samt tilbehør, afhængig af årstiden og hvad du har i køleskabet. Du kan eksempelvis bruge:

En god dressing eller pesto
Grønsager, skåret i fine tern, eksempelvis squash, rødbeder, selleri eller gulerødder
Tomater, peberfrugt, radiser, avocado, kartofler, spirer eller andet, som du kan lide
Lidt feta, gedeost, humus eller kylling
Friskskyllet salat eller kål, revet i mindre stykker
Græskarkerner, hakkedemandler, valnødder eller granatæblekerner

Salat i glas pakkes på flg. måde:

1.Hæld dressingen i bunden
2.Placer grønsagerne
3.Tomater, spirer, avocado eller andet
4.Lidt kylling eller humus
5. Øverst lægges friskskyllet salat eller kål
6. top med kerner eller granatæblekerner

Luk glasset og stil på køl. Holdbarhed i op til fire dage.

Når salaten skal spises, så ryster du salat i glas og spiser den af glasset. Du kan også vende den ud i en dyb tallerken. Nyd eventuelt et stykke stenalderbrød til din salat i glas.
Du kan på denne lille video se, hvor let det er at tilberede salat i glas, der kan holde sig lækre og friske i køleskabet:

 

 

Skønne, delikate og sprøde salater i glas, der – hvis de pakkes, som du kan se på videoen her – kan holde sig friske i flere dage på køl. DEL gerne, og rigtig god fornøjelse. Salaterne kan varieres afhængig af årstid og beholdning af råvarer, og de er lette lige at tage med til frokost eller på tur. Du kan finde hele opskriften på skrift her https://www.madforlivet.com/opskrifter/sunde-salater/salat-i-glas/

Opslået af Anette Harbech Olesen (Madforlivet.com) på 30. maj 2017

Du kan finde opskriften på tomatsalat med kylling HER
Du kan finde opskriften på Stenalderbrød HER
Du kan finde opskriften på sund broccolisalat HER
Jeg har anvendt Susy Grundahls smukke Photo styling background HER

Var du tilfreds med denne opskrift på salat i glas? Så er du meget velkommen til at klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.