Opskrift på sund toast

10 jan, 2020 | Sund Morgenmad, Sunde Opskrifter

Denne opskrift på sund toast er virkelig let at gå til, og så smager den dejligt. Fyldet kan du variere efter, hvad du har i køleskabet. Opskriften stammer fra bogen Plus 40 – Minus 10, og du kan læse min omtale af bogen via linket herunder.

Ingredienser til 2 portioner

2 stenalderboller (eller 4 skiver Elverbrød, der købes hos bageren)
40 g pesto, grøn eller rød
200 g kylling eller en rest kød fra dagen før eller hummus
100 g mozzarella, skåret i skiver, alternativt almindelig ost
160 g gulerod, skåret i stave
150 g spidskål, skåret i både
100 g cherrytomater
Eventuelt frisk basilikum

Fremgangsmåde

Smør 2 sandwiches – en til frokost og en til aftensmad. Fordel pestoen på over og under bollen, og kom kylling eller hummus, mozzarella eller almindelig ost på. Måske synes du, at der er meget fyld, og det er der, men det sikrer, at du bliver mæt. Læg overen over, så du har to sandwiches.

Tip: Lun dem eventuelt før servering: Varm dem ovnen i 15 minutter ved 180 grader. Spis grøntsager til som snack og server eventuelt en salat sammen med til om aftenen.

Du kan finde opskriften på stenalderboller HER
Du kan læse mere om de mest populære slankekure HER
Du kan læse mere om Ketogen diæt HER
Du kan læse mere om Periodisk Faste HER
Du kan finde opskriften på Sund Slanke Salat fra bogen HER
Du klan læse min omtale af Plus 40 – Minus 10 HER

Var du tilfreds med denne opskrift på Sund toast? Så må du rigtig gerne klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.

Anette

Sund mad er min hjertesag, og jeg er af den dybe overbevisning, at sund mad har afgørende betydning for både vores livskvalitet og velvære. I mere end 23 år har jeg derfor skrevet om mad og sundhed i bøger og her på MadforLivet.com. God fornøjelse!

Mere på Madforlivet

Sund solskinssmoothie

Sund solskinssmoothie

En sund solskinssmoothie, der er let at lave og som smager skønt. Den sunde smoothie er fyldt med vitamin- og næringsrige råvarer og kan give dig energi og velvære. Ingredienser (2 prs.): 2 store appelsiner Saften fra ½ lime eller 1/4 citron (kan udelades) 1 banan 1...

`Kød´boller med linser i tomatsauce

`Kød´boller med linser i tomatsauce

Delikate og velsmagende `kød´boller med linser og tomatsauce er en skøn spise, der kan kombineres med almindelig pasta, squashpasta og/eller tomatsauce. Du kan sagtens lave ekstra af de kødlignende linseboller og fryse dem ned. De kan bruges som nævnt her eller som...

Squashsalat med fennikel

Squashsalat med fennikel

Squashsalat med fennikel og citrondressing er en frisk og delikat salat, der er velegnet som tilbehør til såvel kød- som plantebaserede retter. Denne opskrift er udviklet af Anette Hoegh Nielsen til bogen "Det grønne Årstidskøkken". Ingredienser til 4 personer som...

Gratis e-bog! Tilmeld Madforlivet nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og modtag min e-bog "Antiinflammatorisk madplan" (Værdi 99kr).

Du er blevet tilmeldt!